Barbany

Anselm clavé 44 | Granollers

Puntua aquest establiment

HORARIS

De dilluns a divendres

Matí: 10:00-13.30h
Tarda: 16:30-20:30h

Dissabtes

Matí: 10:00-14:00h
Tarda: 16:30-21:30h
 

PREU MIG

Sense Especificar
Valoració actual de l'establiment
0

Barbany 1895 és una botiga de roba de Granollers que promou el consum responsable i conscient. A través de la nostra botiga proporcionem espais d'exposició, lectura i relaxació. També organitzem desfilades, tallers, concerts i altres activitats per obrir la nostra botiga al context social i ciutadà.

A la nostra botiga, també oferim un espai: l'ESPAI TRANQUIL on setmanalment fem exposicions, xerrades i conferències diverses. A més, l'ESPAI TRANQUIL és un lloc de tertúlia, descans o lectura on amics i clients poden anar a passar una estona agradable.

Davant l'èxit d'aquest espai, ens hem animat recentment a la creació d'un de nou: l'ESPAI 1895. Es tracta d'un habitacle que presenta en el seu exterior una reproducció de la façana de la nostra primera botiga de l'any 1895, en què pretenem fer mostra i venda de productes de proximitat i fabricats en els valors de la societat del benestar.

Us convidem a visitar la nostra botiga i xerrar amb nosaltres quan vulgueu per a viure l'experiència.
Ja fa alguns anys, Amadeu Barbany està molt interessat en la creació d'una empresa conscient a nivell social i ecològic. Val a dir, que el 82% de l'energia que es consumeix en aquesta botiga és renovable. D'altra banda, tractem (i ho fem molt lentament) d'oferir un producte fabricat amb valors socials, mediambientals i si pot ser de proximitat.

Roba i complements per a home i dona

Roba i complements per joves i grans

Trajes/vestits d'home a mida

Activitats culturals gratuïtes: xerrades, exposicións d'art, concerts i tallers

Servei de sastreria

Bona atenció al client

Dona:

MARC O'POLO, TWIN-SET, STREET-ONE, CREA CONCEPT, FRANSA, KUYICHI, LERROS, SCEE BY, ALDO MARTINS, BASLER, BLUTON, ESCORPION, GERRY, GUITARE, LVX, PIERRE, CARDAIN, ROBERTO, BASSI, SIMORRA, TROVELS, NAULOVER, STELMANN, DONA, DRAPE, ERFO, XAVIER PELL.

Home:

LACOSTE, BARBOUR, GANT, MARC O?POLO, NEW ZEALAND, LERROS, MC NEAL, XAVIER PELL, FLORENTINO

Altres: ALQVIMIA, FOX FIBRE, PUNTO BLANCO, TRIVAL AREA