Arderiu La Carn

C. Juan de la Cierva s/n. Polígon Can Castells | Canovelles

Puntua aquest establiment

HORARIS

Dilluns 6:00 – 13:30
Dimarts 6:00 – 13:30
Dimecres 6:00 – 13:30
Dijous 9:00 – 20:00
Divendres 9:00 – 20:00
Dissabte 6:00 – 13:30
Diumenge 10:00 – 13:30 (botiga) / 17:00 (barbacoes)

PREU MIG

Sense Especificar
Valoració actual de l'establiment
2

Els orígens d'Arderiu es remunten al 1934. Vam començar anant als mercats de poble d'arreu de Catalunya. Vam ser pioners del Km0. Els avis ja creien que el producte de proximitat era el millor.

Ara hem tret els colorants i els conservants químics dels nostres productes i, a més a més, ja són aptes per a intolerants al gluten.

Les nostres carns provenen dels millors ramaders: porc d'Osona i la Selva, vedella de Girona, xai de Moià i pollastre de Lleida. Mantenim contacte permanent amb els proveïdors per garantir la màxima qualitat.

Al nostre obrador, treballem amb les carns més fresques: hamburgueses, pinxos, salsitxes, botifarres, canelons cassolans, llibrets i escalopes... Productes amb la garantia d'Arderiu i el gust de tota la vida.

Cada últim dissabte de mes, oferim un esmorzar gratuït als nostres clients amb les nostres millors botifarres, pinxitos, hamburgueses...

Una gamma completa de productes carnis als millors preus i, com és tradició de la casa, de la millor qualitat:

La vedella de Girona, la sacrifiquem a l’escorxador i la desfem a casa nostra després de 5 dies de repòs perquè sigui ben tendra.

El xai es cria a Moià i se sacrifica a l’escorxador d’aquest municipi 2 cops per setmana. Només sacrifiquem xais de llet de 9 a 11 quilos, que és quan el xai està en el seu punt òptim de consum.

Els porcs d’Osona i la Selva ens arriben cada dia acabats de sacrificar per obtenir una carn fresca i saborosa i per a l’elaboració diària de les nostres varietats de xarcuteria com les botifarres de pagès, les hamburgueses o els pinxos de Canovelles.

Els pollastres de Lleida, després de passar per l’escorxador, els desfem al moment cada dia perquè siguin el màxim de frescos a l’hora de servir-los en safates.

I els elaborats Arderiu, tant frescos com cuits -com, per exemple, els canalons- són fets a casa, a Canovelles, per garantir la màxima qualitat. I també disposem d’un servei de rostisseria tots els dissabtes i diumenges.